De camping


De camping ligt verscholen achter een oude boerderij.

Eenmaal op de camping ziet u een ruim opgezette maar knusse camping. Het terrein is verdeeld in verschillende velden met leuke doorkijkjes. Per veld zijn er 6 a 7 plekken en het ene veld is wat rustiger gelegen als de andere.  Kortom, voor elk wat wils!

U bent op de aankomstdag vanaf 13.00 uur welkom. Vertrek op de laatste dag graag tussen 11.00 uur en 12.00 uur zodat we tijd hebben om het weer klaar te maken voor de volgende gast.

Het toiletgebouw


In het toiletgebouw hebben we 3 douches, 4 toiletten en 1 urinoir. Een van de toiletten is verhoogd. Er is een verrijdbare douchestoel aanwezig die u indien gewenst kunt gebruiken

Er bevinden zich achter in het toiletgebouw 2 wasbakken met spiegels. Daarnaast is er 1 afgesloten ruimte met een wastafel waar u zich kunt wassen.

In het toiletgebouw vind u ook een wasmachine die u tegen betaling kunt gebruiken. De centrifuge kunt u zonder betaling gebruiken.

De boerderij


Aan de overkant van de camping bevindt zich ons melkveehouderijbedrijf. Wij melken daar ruim 100 melkkoeien en fokken ons eigen jongvee op. Uiteraard bent u van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken maar dit doen we graag op afspraak zodat we u een rondleiding kunnen geven en antwoord op al uw vragen. Tijdens uw verblijf zullen we aangeven wanneer die mogelijk er is.

WhatsApp OldenDiever
Verzenden via WhatsApp