De camping


De camping ligt verscholen achter een oude boerderij.

Eenmaal op de camping ziet u een ruim opgezette maar knusse camping. Het terrein is verdeeld in verschillende velden met leuke doorkijkjes. Per veld zijn er 6 a 7 plekken en het ene veld is wat rustiger gelegen als de andere.  Kortom, voor elk wat wils!

Er zijn plaatsen met een tegelplateau en plaatsen zonder een tegelplateau. Tussen plaats 4 en plaats 13 is een watertappunt met daarachter een overkapping gerealiseerd.

U bent op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur welkom. Vertrek op de laatste dag graag tussen 11.00 en 12.00 uur zodat we tijd hebben om de plaats weer klaar te maken voor de volgende gast.

De receptie


Achterin de oude boerderij is de receptie. Daar wordt u als u aankomt welkom geheten en krijgt u  informatie over de camping. Daarnaast kunt u in de receptie terecht voor foldermateriaal, fietsroutes, kaarten en informatie over het dorp en de omgeving. Ook liggen er tijdschriften die u mag lenen en een boekenkast met allerhande eigentijdse boeken. Tevens enkele spellen om te gebruiken.  In de receptie verkopen we o.a. verse melk en scharreleieren.

Het toiletgebouw


In het toiletgebouw hebben we 3 ruime douches, voorzien van een thermostaatkraan. Er is evt. een verrijdbare douchestoel aanwezig. Daarnaast zijn er 4 toiletten en 1 urinoir. Een van de toiletten is verhoogd.

Er bevinden zich achter in het toiletgebouw 2 wasbakken met spiegels waar ook ruimte is gemaakt om uw toiletspullen neer te zetten . Tevens  is er 1 afgesloten ruimte met een wastafel.

In het toiletgebouw vind u ook een wasmachine die u tegen betaling kunt gebruiken. De centrifuge kunt u zonder betaling gebruiken.

De boerderij


Aan de overkant van de camping bevindt zich ons melkveehouderijbedrijf. Wij melken daar ruim 100 melkkoeien en fokken ons eigen jongvee op. Uiteraard bent u van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken maar dit doen we graag op afspraak zodat we u een rondleiding kunnen geven en antwoord op al uw vragen. Als u tijdens uw verblijf bij ons aangeeft dat u daar belangstelling voor heeft dan plannen we dat in.

WhatsApp verzenden
Camping Oldendiever
Kunnen wij u helpen?