De camping


De camping ligt verscholen achter een oude boerderij.

Eenmaal op de camping ziet u een ruim opgezette maar knusse camping. Het terrein is verdeeld in verschillende velden met leuke doorkijkjes. Per veld zijn er 6 a 7 plekken en het ene veld is wat rustiger gelegen als de andere.  Kortom, voor elk wat wils!

Het toiletgebouw


In het toiletgebouw hebben we 3 douches, 4 toiletten en 1 urinoir. Een van de toiletten is verhoogd. Er is een verrijdbare douchestoel aanwezig die u indien gewenst kunt gebruiken

Er bevinden zich achter in het toiletgebouw 2 wasbakken met spiegels. Daarnaast is er 1 afgesloten ruimte met een wastafel waar u zich kunt wassen.

In het toiletgebouw vind u ook een wasmachine die u tegen betaling kunt gebruiken. De centrifuge kunt u zonder betaling gebruiken.

De boerderij


Aan de overkant van de camping bevindt zich ons melkveehouderijbedrijf. Wij melken daar ruim 100 melkkoeien en fokken ons eigen jongvee op. Uiteraard bent u van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken maar dit doen we graag op afspraak zodat we u een rondleiding kunnen geven en antwoord op al uw vragen. Tijdens uw verblijf zullen we aangeven wanneer die mogelijk er is.

WhatsApp OldenDiever
Verzenden via WhatsApp