De camping


De camping ligt verscholen achter een oude riet gedekte boerderij.

Eenmaal op de camping ziet u een ruim opgezette maar knusse camping. Het terrein is verdeeld in verschillende velden met leuke doorkijkjes. Per veld zijn er 6 a 7 plekken en het ene veld is wat rustiger gelegen als de andere.  Kortom, voor elk wat wils!

Er zijn plaatsen met een tegelplateau en enkele plaatsen zonder een tegelplateau. Elk veld heeft een eigen watertappunt. Tussen plaats 4 en plaats 13 is een watertappunt met daarachter een overkapping gerealiseerd. Op de camping is op meerdere punten oriëntatie verlichting geplaatst.

U bent op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur welkom. Vertrek op de laatste dag graag tussen 11.00 en 12.00 uur zodat we tijd hebben om de plaats weer klaar te maken voor de volgende gast.

De receptie


Achterin de oude boerderij is de receptie. Daar wordt u als u aankomt welkom geheten en krijgt u  informatie over de camping. Daarnaast kunt u in de receptie terecht voor foldermateriaal, fietsroutes, kaarten en informatie over het dorp en de omgeving. Ook liggen er tijdschriften die u mag lenen en een boekenkast met allerhande eigentijdse boeken. Tevens enkele spellen om te gebruiken.  In de boerderij verkopen we o.a. verse melk, scharreleieren en wisselend andere producten.

Het toiletgebouw


In het toiletgebouw hebben we 3 ruime douches, voorzien van een thermostaatkraan.  Er is genoeg ruimte om uw kleding droog weg te hangen en een bankje om op te zitten. Tevens  is er evt. een verrijdbare douchestoel aanwezig. Daarnaast zijn er 4 toiletten waarvan 1 verhoogd en voorzien van een beugel.

Er bevinden zich achter in het toiletgebouw 2 wastafels met spiegels. Tevens zijn er 2 afgesloten ruimtes met een wastafel/spiegel waar een stoel staat waar u evt. gebruik van kunt maken.

In het toiletgebouw vindt u een wasmachine die u tegen betaling kunt gebruiken. In dezelfde ruimte  staat ook een  centrifuge die tegen betaling gebruikt kan worden.

De boerderij


Aan de overkant van de camping bevindt zich ons melkveehouderijbedrijf. Wij melken daar ruim 100 melkkoeien en fokken ons eigen jongvee op. Uiteraard bent u van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken maar dit doen we graag op afspraak zodat we u een rondleiding kunnen geven en antwoord op al uw vragen. Als u tijdens uw verblijf bij ons aangeeft dat u daar belangstelling voor heeft dan plannen we dat in.

WhatsApp verzenden
Camping Oldendiever
Kunnen wij u helpen?